SHAQIRI SH.P.K

Kompleto Shtëpin tuaj me ne

SHAQIRI SH.P.K

Dyer unike nga PVC

SHAQIRI SH.P.K

Ngrohtësi në shtëpin tuaj

SHAQIRI SH.P.K

Prodhimi i materialit për roleta

Që nga themelimi i vitit 2003 Kompania Shaqiri është angazhuar gjithëmon me zhvillimin e tregëtis si dhe përfaqësimin e profilave të pvc të brendit të mirënjohur botëror KOMMERLING nga prodhuesi gjerman profine group me selinë Pirmasen dhe Berlin të Gjermanisë, që nga atëherë kompania SHAQIRI është distributor gjeneral për Kosovë,dhe më pas kemi fituar edhe të drejtën e përfaqësimit të prodhuesit tjetër WINKHAUS po ashtu nga gjermania, për elementet e prodhimit të dyerve dhe dritarëve nga plastika.
Dhe gradualisht në vitin e fundit kemi investuar edhe në linjat e reja makinerive per prodhimin e fletëzave të Aluminit të mbushura me politanol për sisteme të ndryshme të roletneve dhe të dritareve nga PVC dhe Alumin. Teknologjia e prodhimit të fletëzave të Aluminnit për mbushje (polletanol) është teknologjia e fundit e vitit 2017 nga kompania e mirënjohur e kësaj fushe DALLAN nga italia e cila siguron edhe garancion për nje prodhim me kualitet shumë të lartë edhe me standarte Evropiane poashtu lëndet e para janë nga prodhuesit evropian si: BANCOLR, METALCOLOR, NOVELIS, PURSYSTEM, DOW etj. Të cilat garantojnë për cilësinë e produkteve.
Kompania ,,SHAQIRI,, shpk synim kryesor ka që të jetë numer një në tregun e KOSOVËS por edhe jashtë saj, vetëm me kualitet dhe me standarte Evropiane dhe për këtë qëllim investimet në kompani janë duke u bërë me teknologji të avansuar dhe moderne dhe është pajisur me certifikatat ndërkombëtare të prodhuesve evropian për kualitet, poashtu prodhimet tona janë me garancion shumë vjeqare dhe kualitet evropiane.
© SHAQIRI SH.P.K, Të gjitha të drejtat e rezervuara