SHAQIRI SH.P.K

Kompleto Shtëpin tuaj me ne

SHAQIRI SH.P.K

Dyer unike nga PVC

SHAQIRI SH.P.K

Ngrohtësi në shtëpin tuaj

SHAQIRI SH.P.K

Prodhimi i materialit për roleta

Mirë se vini
Që nga themelimi i vitit 2003 Kompania Shaqiri është angazhuar gjithëmon me zhvillimin e tregëtis si dhe përfaqësimin e profilave të pvc të brendit të mirënjohur botëror KOMMERLING nga prodhuesi gjerman profine group me selinë Pirmasen dhe Berlin të Gjermanisë, që nga atëherë kompania SHAQIRI është distributor gjeneral për Kosovë,dhe më pas kemi fituar edhe të drejtën e përfaqësimit të prodhuesit tjetër WINKHAUS po ashtu nga gjermania, për elementet e prodhimit të dyerve dhe dritarëve nga plastika.
Dhe gradualisht në vitin e fundit kemi investuar edhe në linjat e reja makinerive per prodhimin e fletëzave të Aluminit të mbushura me politanol për sisteme të ndryshme...
lexo më shumë
Partnerët

KATALOGU
catalogu
Produktet e Reja
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
 • image 01
© SHAQIRI SH.P.K, Të gjitha të drejtat e rezervuara